clock menu more-arrow no yes

Filed under:

San Vicente Condos Go Less Modern, More Mediterranean

New, 21 comments

It was 2009 that West Hollywood's planning commission ok'd the construction of a four-story, five-unit condo building at San Vicente, just below Sunset--it would replace a dilapidated pink house, as well as two "accessory" buildings on the same lot--but that approval came with a caveat. The commission wanted a redesign. Fast-forward to April of last year, when the developer appealed the redesign request to the full city council, which backed up the planners. The developer has now returned with a new Mediterranean Revival design that the commission just loves and approved unanimously last night, reports the West Hollywood Patch. "We find this design compatible with the neighborhood and an acceptable example of infill architecture," Commission Chair Alan Bernstein said. The city council weighs in next.
· Revised San Vicente Condos Get Approval from Planning Commission [WeHo Patch]
· Pink WeHo House Getting Heave-Ho [Curbed LA]